HTML

Titánok földjén - Budapest Titans

Friss topikok

  • Smaug34: 14:12 nekünk. vagy valami hasonló. Lényeg hogy nyertünk egy 2 pontos extrával :-) (2014.09.28. 19:43) 万歳 2
  • Smaug34: 28:6 Nekünk. Már ha bárkit is érdekelne, aki idetévedt (2014.09.08. 20:44) Banzaaaaaiiiiiii!
  • jelentősen jelentéktelen: Gratulálok a csapatnak!:) (2014.05.18. 18:49) Calendar Entry
  • Kollár Balázs: Mi az hogy S01 legalább s06 ha nem több >:-( (2014.04.20. 09:46) Hogyvolt SE01E02
  • Kollár Balázs: Örülj hogy lábra mentek. Benga állatnak néztek ;) Smaug a megállíthatatlan! (2014.04.07. 09:23) Game Day 1

Címkék

Arénáztunk....

2013.02.04. 15:20 :: NightBoY

 

Boda Gabi tuti nagyon  szeret minket:-) 
Mi mással magyarázhatnánk, hogy ősi tradicióként már megint miénk volt a nyitó meccs. Ez a csapat nagy részének egy laza 5 órai  vagy korábbi kelést jelentett.

Engem a gagyi Tom-Tom navim meg jól elvezetett a susnyásba, mert kisfaludi  utcából rengeteg van pl. délpesten a  XVII, XVIII. XIX  kerületben is és persze kiválasztáskor nem látszik melyikre bökött az ember. Az androidos IGO meg csak a II. kerületit ismerte, így a végén off-line módon, papír alapon kellett megoldanom, hogy a többiek lehetőleg még a meccs előtt mezhez jussanak.

Első meccsünk a wolves 2-vel volt. A védelmek nagyon odatették magukat miközben az offensek fejben még a hajnali kávéjukat kavargatták mélázva, így egy 2:0 -vel húztuk be a győzelmet :-D

Itt azért halkan megjegyzem, hogy a meccs napjára 3 elkapónk is kiesett, így szegény Ricsike egymaga tartotta a spead-offense frontot. Nagyjából szinte egész nap ilyen ingerszegényen nézett ki a playbookunk:

Drajki balra fut, Drajki balra fut, Drajki balra fut, Radis balra fut, Drajki balra fut, vonalon áthívás "csere-csere" - Drajki kivételesen jobbra fut, Drajki balra fut, stb ......

Négy órával később, a  második meccsre a Denevérek ellen már egy elkapó+ (Feri a Tight-end) is előkerült, színesedett a játékunk. Immár akár húzni is tudott a fal Drajki futásakor :-D.
A támadók ugyan már vittek önerőből is TD, de sajna 6:13-ra így is kikaptunk.

Csoport-másodikként a vigaszágra kerültünk. Harmadik meccsünket a Temesvár 89er-el vivtuk és ezt 14:0-ra hoztuk.

Nyolcaddöntőre a Miskolc Renegate lett az ellenfelünk. Ők nagyon felkészültek az arénára. Nagyon gyors játékosaik is voltak. Szétfutották és szétpasszolták a védelmünket (szinte mindenki mindig elváltotta magát nálunk). Mi meg kényszerből továbbra is újabb és újabb középső-futás variációkat kisérleteztünk ki:-D.
Talán 0:34? lehetett a zakó számszerűsítve.

Csomagoltunk hazafele.

Ekkor robbant a hír, hogy az osztrák csapat, (tök jó fejek voltak, lejöttek mindössze 11-en, edző és minden nélkül :-) a szerb csapat legyőzése után úgy döntött, hogy a Wolves1 helyett inkább a  fürstendfeldi éjszakai életet pereferálja  (nur 15 € - all you can eat :-DDD)

Kaptunk 2 kerek  percet, hogy eldöntsük, beugrunk-e a helyükre. (Mindeközben a pályán a denevérek épp cápalevest akartak készíteni - de mint később kiderült, rossz receptkönyvet hoztak).
A csapat ekkor a zsarolás mellett döntött. Azzal a feltétellel vállaltuk, hogy ÖRÖMFOCI  lesz, se a Krisztián, se a  Balu nem szólhat bele a playhívásba és mindenki olyan poszton játszik, ahol akar :-)

ééééééésss........
..................Ricsikének meglett élete első TD elkapása a WOLVES ELLEN!!!.
Sajna erről a meccsről videó  nem készült, úgyhogy sohase fogja tudni bizonyítani;-)
Amugy 6:34-re vagy valami ilyesmire kaptunk ki, de minden percét nagyon élveztük

Ja és a Denevérek (no meg a Rebels) azóta is sérelmezi ezt az esetet:-DD

Mikor eljöttem, a Renegátok épp megverték a Sharkot, Tigers és Wolves is továbbjutott, de azóta se frissült az aréna honlapja, passz mi történt utának és ki nyerte meg a kupát


 

 

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bptitans.blog.hu/api/trackback/id/tr585265127

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

#57 2013.02.04. 21:11:54

Értesüléseim szerint a Tigriskarmok közé került a trófea! Képekről tudsz valamit mikor lesznek feltöltve?

Ismeretlen_140535 2013.02.04. 22:04:45

ez ügyben a 66-osban játszó druszámat kérdezd

#57 2013.02.06. 06:20:26

A képkérdést mondjuk a kedves olvasóknak is szól, hátha tudnak már valamit és talán szúrnak ide egy linket nekem, nekünk!
süti beállítások módosítása