HTML

Titánok földjén - Budapest Titans

Friss topikok

  • Smaug34: 14:12 nekünk. vagy valami hasonló. Lényeg hogy nyertünk egy 2 pontos extrával :-) (2014.09.28. 19:43) 万歳 2
  • Smaug34: 28:6 Nekünk. Már ha bárkit is érdekelne, aki idetévedt (2014.09.08. 20:44) Banzaaaaaiiiiiii!
  • jelentősen jelentéktelen: Gratulálok a csapatnak!:) (2014.05.18. 18:49) Calendar Entry
  • Kollár Balázs: Mi az hogy S01 legalább s06 ha nem több >:-( (2014.04.20. 09:46) Hogyvolt SE01E02
  • Kollár Balázs: Örülj hogy lábra mentek. Benga állatnak néztek ;) Smaug a megállíthatatlan! (2014.04.07. 09:23) Game Day 1

Címkék

ezmegaz

2013.01.21. 16:42 :: NightBoY

helló idén is, üdv minden kedves olvasónknak, barátunknak!

ahogy azt bizonyára észrevettétek, kissé lelassultunk, átaludtuk a szilvesztert és az újévet, (apropó mostanra már biztos mindenkinél elindult az a boldog új év!), és így január derekán ideje hírt adnunk magunkról és a világról.

merthogy hír az akad bőven, itt is, ott is.

először is ugyebár a nagyvilág. finishez közeledik az idei NFL szezon, mindenki remegve várja a SuperBowl hétvégéjét, több okból is, és ebből csak egyik A Mérkőzés. mivel még csak hétfő van, és az íratlan sportbaráti szabályzat szerint nem spoilerezünk, akkor sem mondom meg, hogy ki a két döntőbe jutott csapat, ha tudom, mert lehet, hogy Ti még nem tudjátok, és úgy szeretnétek végigizgulni a rögzített mérkőzéseket, hogy a jótékony tudatlanságba burkolózva végig tudjátok szurkolni a választott csapat mellett.

így hát maradunk itthon, és időrendben.

szombaton újra TRY OUT a titánoknál. ez fontos, tessék feljegyezni a naptárakba, a TRY OUT egyfajta nyílt edzés, a nevében is benne van, ki lehet próbálni, át lehet élni, meg lehet érezni, hogy milyen is egy edzés az amerikai focisok között, fel lehet venni a vállvédőket, esetleg még össze is lehet koccanni bennük, épp annyira, hogy megérezzétek az ízét, és gyertek majd újra és újra, és higgyétek el, ha eljöttök kipróbálni, tutira jöttök majd újra és újra, mert ez JÓ!

hozok majd plakátot is, de mindent a maga idejében, mondjuk holnap :)

és aztán következő héten, a már említett SB-hétvége keretében, vasárnap jön a szokásos szezonnyitó aréna torna, ahol a mi fiaink is ringbe szállnak a tornaelsőségért.

így bár kissé lazán indult az év eleje, azért alakul a mozgalmas élet a Titánok háza táján.

gyertek, kipróbálni is, szurkolni is, mindenképpen várunk titeket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bptitans.blog.hu/api/trackback/id/tr45265123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása