HTML

Titánok földjén - Budapest Titans

Friss topikok

  • Smaug34: 14:12 nekünk. vagy valami hasonló. Lényeg hogy nyertünk egy 2 pontos extrával :-) (2014.09.28. 19:43) 万歳 2
  • Smaug34: 28:6 Nekünk. Már ha bárkit is érdekelne, aki idetévedt (2014.09.08. 20:44) Banzaaaaaiiiiiii!
  • jelentősen jelentéktelen: Gratulálok a csapatnak!:) (2014.05.18. 18:49) Calendar Entry
  • Kollár Balázs: Mi az hogy S01 legalább s06 ha nem több >:-( (2014.04.20. 09:46) Hogyvolt SE01E02
  • Kollár Balázs: Örülj hogy lábra mentek. Benga állatnak néztek ;) Smaug a megállíthatatlan! (2014.04.07. 09:23) Game Day 1

Címkék

TJ - style

2012.10.08. 17:44 :: NightBoY

A TJ behúzta idei első és reméljük, hogy ebben a szezonban nem az utolsó győzelmét. Ugyan a cápák 15-en voltak, viszont mindegyikük már játszott legalább egy szezont, így mondjuk viszonylag egálban volt a két csapat. Az eredmény 38-8. A taktika a negyedekre lebontott pontszerzések alapján jól, kivehető. Kifárasztás, majd bedarálás.

A győri srácok, hozták a tőlük elvárható, kemény power focit, főleg futásokkal operáltak, de előfordult néhány passz is. A védelmük, pedig igen keményen és pozitív értelemben vett agrreszióval támadt, a TJ-több tagja is kijelentette, hogy azért ilyen ütközéseket még nem igen, vagy rég óta nem, kaptak ám ennek ellenére élvezik, hogy kicsit zsong a fejük (bár Bercziről ez nem mondható el, ő egy ütközés után úgy döntött, csillagokat számol, délután fél 4-kor a felhős égbolton).

Az offensünk szépen használta ki az erősségeit, sok volt a complete passz, és a futók is hozták az átlag 5-6 yardot. Bár a falnál volt némi lassulás, és elváltás, valamint a no huddel-t még mindig nem alkalmazzuk elég hatékonyan és gyorsan. Komáromi Csaba visszatért mint kezdő futó, és egyből szerzett is TD-t, Kovács Beast Bence szintén hozta a kötelező játékát, és az elkapók ha kicsit foghíjas is volt, ezen a napon az egység azért odatették magukat. Sugár Péternek egy 2 pontos elkapás jutott a meccsen, de azt is magabiztosan értékesítette. Az offensive Lineban Olaj Attilát emelném ki, mert végre jól adja fel a shotgunokat, és nem megy az idő a labda összevakarásával.


A védelem, parádés és kemény játékot mutatott be a meccsen, többször is scrimige line mögött szereltek, és elég kemény és jól kivitelezett szereléseket hajtottak végre.

A meccs egyik meglepően jó teljesítményét, "kis" Seres Dani hozta, aki Cb- pozícióba többször is bravúros szereléseket hajtott végre, egy komplett Győri driveot állítva meg ezzel. Szántó Márton kezd visszatérni régi formájához és egy gyönyörű szereléssel vetett véget egy futó playnek. Erdős Gergő és Olaj Attila pedig többször is mínusz yardon szedték le a futókat. Klemanovits "szószátyár" Ákos pedig vállsérülése ellenére, nem beszélt sokat (jah meg csinált egy szekket). Természetesen a többiek is kivették a részüket a mókából.

A speciális egységeink, kifejezetten jól szerepeltek, sajnos Steckmüller "Steki" Tamásnak nem sikerült a kick return td-d bravúros blokkokkal segítette a visszahordókat.

Nem lenne beszámolóm hiteles, ha nem említeném meg az Indián 3-at, melynek során Klemanovits Ákos punter szerepből, nagyjából 70 yardot futva, nem ért el ugyan TD-t azonban a 3 yardos vonalig cipelte azt, ahol egy sirály-ban felbukott. A fake punt során, Póor Barnabás egy briliáns blokkal segítette Klemanovits útját.


Srácok mérhetetlenül büszke vagyok rátok.

TJ Style!!!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bptitans.blog.hu/api/trackback/id/tr255265115

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása